Phosphorus type

Het phosphorus-type

Uiterlijk
Het phosphorus type is lang en slank met lange ledematen. Kleedt zich graag goed en chic. Kan er creatief en artistiek uitzien. Dunne huid. Mogelijk blond tot donker haar.
Mentale en emotionele aspecten
Heeft veel liefde en aandacht nodig. Leuk gezelschap, maar mogelijk behoeftig en veeleisend. Staat graag in het middelpunt. Stelt medeleven op prijs als hij overstuur is of zich niet goed voelt. Expressief en lief, toont gemakkelijk emoties. Heeft geruststelling nodig, vooral wat betreft uiterlijk en image. Aandacht verslapt snel. Vooral naar de partner toe veeleisend.
Fysieke zwakten
Zenuwstelsel – met name angst en overgevoeligheid. Klachten van de bloedsomloop. Hoogtevrees. Hoest en verkoudheid. Zwakke longen. Hoofdpijn. Vooral linkszijdige problemen.
Voedselvoorkeur
Houdt van zout, gekruid voedsel, zure en hartige gerechten, koolzuurhoudende dranken, milde kaas en zoete gerechten. Houdt niet van sterk smakende vis en fruit.
Het phosphorus-kind
Lang en slank, met lange armen en benen. Nerveus. Staat graag in het middelpunt. Vindt het heerlijk om aangehaald te worden. Grote angst voor het donker.

Phosphorus-typen houden van milde kazen, maar ook van kruidige, zure en pittige gerechten.